Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
25.06.2021
DOVOLENÁ 26.6.-3.7.
!!! DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ !!! Ve dnech 26.6.- 3.7. čerpáme dovolenou. Všechny objednávky tedy budou odbaveny a odeslány v pondělí 5.7. Děkujeme za poc... číst celé
28.04.2021
Dotazník spokojenosti
Náš e-shop oslavil první měsíc a my bychom rádi věděli, jak si podle Vás vedeme! :)  Jsme si vědomi, že u internetového obchodu je velice důležitým f... číst celé
29.03.2021
Vítejte u nás
Vítejte na novém e-shopu ZARÁMUJTO.cz! Najdete zde ty nejkrásnější rámečky na fotky a fotoalba. Těšíme se na Váš první nákup u nás! :)   číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Tipy na skvělý svatební dar
15.06.2021
Tipy na skvělý svatební dar
Nacházíme se v polovině června a to znamená jediné - svatební sezóna je v plném proudu! Spousta z nás se v tomto letním období vydává na svatbu jako h... číst celé
Jaký typ fotorámečku zvolit?
23.04.2021 Fotorámečky
Jaký typ fotorámečku zvolit?
V minulém článku jsem Vám ze svého pohledu objasnila, proč shledávám fotorámečky tou nejlepší dekorací do bytu. Dnes Vám zkusím poradit, jaký typ ráme... číst celé
Nejkrásnější dekorace do nového bytu? Fotorámečky!
19.04.2021 Fotorámečky
Nejkrásnější dekorace do nového bytu? Fotorámečky!
Právě jste se nastěhovali do nového bytu nebo máte čerstvě po kolaudaci Vašeho vlastního domu? Předně nám dovolte pogratulovat k tak významnému životn... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc. 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas e-shopu Zarámujto.cz, se sídlem Petrůvky 33 IČ 07139217, vedené v živnostenském rejstříku u MěÚ Třebíč (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.
Partneři

ComGate Payments, a.s.


Zásilkovna 

Kde nás najdete

Vítězslava Nezvala 40/65
Třebíč, 674 01

Kontakty
Marie-Anna Holíková
Marie-Anna Holíková
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz