Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
25.06.2021
DOVOLENÁ 26.6.-3.7.
!!! DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ !!! Ve dnech 26.6.- 3.7. čerpáme dovolenou. Všechny objednávky tedy budou odbaveny a odeslány v pondělí 5.7. Děkujeme za poc... číst celé
28.04.2021
Dotazník spokojenosti
Náš e-shop oslavil první měsíc a my bychom rádi věděli, jak si podle Vás vedeme! :)  Jsme si vědomi, že u internetového obchodu je velice důležitým f... číst celé
29.03.2021
Vítejte u nás
Vítejte na novém e-shopu ZARÁMUJTO.cz! Najdete zde ty nejkrásnější rámečky na fotky a fotoalba. Těšíme se na Váš první nákup u nás! :)   číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Tipy na skvělý svatební dar
15.06.2021
Tipy na skvělý svatební dar
Nacházíme se v polovině června a to znamená jediné - svatební sezóna je v plném proudu! Spousta z nás se v tomto letním období vydává na svatbu jako h... číst celé
Jaký typ fotorámečku zvolit?
23.04.2021 Fotorámečky
Jaký typ fotorámečku zvolit?
V minulém článku jsem Vám ze svého pohledu objasnila, proč shledávám fotorámečky tou nejlepší dekorací do bytu. Dnes Vám zkusím poradit, jaký typ ráme... číst celé
Nejkrásnější dekorace do nového bytu? Fotorámečky!
19.04.2021 Fotorámečky
Nejkrásnější dekorace do nového bytu? Fotorámečky!
Právě jste se nastěhovali do nového bytu nebo máte čerstvě po kolaudaci Vašeho vlastního domu? Předně nám dovolte pogratulovat k tak významnému životn... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc. 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas e-shopu Zarámujto.cz, se sídlem Petrůvky 33 IČ 07139217, vedené v živnostenském rejstříku u MěÚ Třebíč (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@zaramujto.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.
Partneři

ComGate Payments, a.s.


Zásilkovna 

Kde nás najdete

Vítězslava Nezvala 40/65
Třebíč, 674 01

Kontakty
Marie-Anna Holíková
Marie-Anna Holíková
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz